Aceste pariziene cu branza si stafide, reteta si modul de lucru este aceiasi ca la Parizienele cu crema patisera
doar crema am inlocuit-o cu umplutura de branza dulce.
pentru aluat:
1 kg faina
50gr drojdie proaspata
220gr zahar
1lingurita sare
coaja rasa de la 2 lamaie
125 gr unt topit
600ml lapte
1 kg faina
50gr drojdie proaspata
220gr zahar
1lingurita sare
coaja rasa de la 2 lamaie
125 gr unt topit
600ml lapte
pentru umplutura de branza:
500g branza dulce, 4 oua, 250g zahar, 50 g gris, 100g stafide, coaja de la o lamaie, esenta de rom
branza se amesteca cu ouale, se trece prin sita sau se mixeaza cu blenderul
se adauga zaharul, grisul, stafidele, coaja de lamaie si romul.
Reteta:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu