miercuri, 31 iulie 2013

Prajitura cu crema de mandarine si portocale


O prajitura aromata si fructata pe care am preparat-o de Craciun.
Un blat de vanilie cu ciocolata si crema de mandarine si portocale, putina frisca si glazura de portocale.

Ingrediente pentru blat:


4 oua,

200g zahar pudra,
2 plicuri de zahar vanilat,
100ml ulei,
100ml lapte,
400g faina,
1 plic praf de copt,
100g ciocolata amaruie, 
sucul de la 3-4 portocale mici.

Ingrediente pentru crema:


 300g portocale/mandarine(2 conserve de 150g),
30g amidon,
80g zahar pudra,
1 lingura esenta de portocala,
2 oua,
200ml frisca lichida,
1 plic intaritor de frisca.

Glazura:
200g zahar pudra,
3-4 linguri de suc de portocale proaspat stors,
o lingura coaja de portocala.

Mod de preparare:

vezi:





Niciun comentariu: