miercuri, 31 iulie 2013

Prajitura cu fructe si branza de vaci




Pentru  o tava cu dimensiunile 27x21 cm aveti nevoie de: 5 oua, 125 gr unt, 250 gr zahar+3 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 125 gr faina, 1/2 plic praf de copt, 2 linguri amidon, 3 linguri caimac , 250 gr branza de vaci, 2 linguri coaja rasa de lamaie, 3 bete rabarbar, 250 gr capsuni, un praf de sare


Curatam si spalam rabarbarul si il taiem in bucatele de 2-3 cm. Il presaram cu 3 linguri de zahar tos si il lasam deoparte pana pregatim blatul.
Intr-un bol mixam untul cu 125 gr zahar cu un plic zahar vanilat si cu 3 galbenusuri. Adaugam caimacul, faina si praful de copt si un praf de sare. 

MDP:
VEZI:

http://www.myfancycake.com/2012/06/prajitura-cu-fructe-si-branza-de-vaci.html
 

Niciun comentariu: